Επιστροφή στην Αρχική
 
Κατασκευές Κτιρίων

Κατασκευή νέου ακινήτου

Στην εταιρεία μας γνωρίζοντας ότι η αγορά ενός νεόδμητου ακινήτου κοστίζει επαυξημένα, αναλαμβάνουμε την εξ’ ολοκλήρου ανέγερση κατοικίας ή επαγγελματικού κτιρίου σε οικόπεδο του πελάτη.

Tα πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες σε σύγκριση με την κατασκευή από τον ίδιο τον πελάτη, ποικίλουν εξαιρετικά καθώς συντάσσεται αξιόπιστος προϋπολογισμός με όλα τα στοιχεία που ένας ιδιώτης δεν γνωρίζει από την αρχή, ο σχεδιασμός περιγράφει τις πραγματικές ανάγκες του, η ποιότητα της κατασκευής ελέγχεται από την πρώτη στιγμή και ο χρόνος παράδοσης είναι μικρότερος, λόγω του προγραμματισμού των παραγγελιών και των εργασιών. 
  
Η  Ε & Μ  ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ με το ισχυρό προβάδισμα της πολυετούς της πείρας, διαθέτει την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για κάθε έργο που αναλαμβάνει ενώ καθορίζει την πρόοδό του χωρίς να δαπανάται χρόνος και χρήμα σε άγνωστες διαδικασίες.

                                                 
Σύμμεικτες κατασκευές

H εταιρεία μας, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού και ενός μεταλλικού κτηρίου σε μια κατασκευή η οποία λέγεται σύμμεικτη.

Αυτές οι κατασκευές παρέχουν όλα τα ευεργετικά στοιχεία του οπλισμένου σκυροδέματος και του χάλυβα. Έχουν μεγάλη φέρουσα ικανότητα, παρουσιάζουν καλή πυραντίσταση, ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ είναι εύκολη η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση τους.

Οι σύμμεικτες κατασκευές έχουν μεγάλη απήχηση διεθνώς και δειλά δειλά κάνουν την εμφάνιση τους και στην χώρα μας.

Το πεδίο των μεταλλικών κατασκευών διευρύνεται συνεχώς και έργα με φέροντα σκελετό αποκλειστικά από μέταλλα, κράματα μετάλλων ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά συναντώνται όλο και πιο συχνά στις σύγχρονες πόλεις και σε μεγάλα δημόσια έργα.

 


Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 5 - Βύρωνας 16232 - τηλ. / fax: 210 7654807 - 6945412102 - 6907659999 info@daglaras.gr
This Site Created by Stay Global OE