Επιστροφή στην Αρχική
 
Κατασκευή Έργων

Τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα στις μέρες μας απαιτούν ποιότητα, φαντασία και χαρακτήρα.
Το ενδιαφέρον μας για την συνεχή εξέλιξη των υλικών και των μεθόδων κατασκευής, συμβάλλει στο άψογο αποτέλεσμα των έργων.

Η αγαστή συνεργασία μας με μόνιμη ομάδα από έμπειρους τεχνίτες, ειδικούς συνεργάτες και προμηθευτές αποτελεί εγγύηση για την ανάληψη και εκπόνηση κάθε είδους αρχιτεκτονικής κατασκευής.

Οι προμήθειες των υλικών γίνονται από αξιόπιστες εταιρείες.

Προσφέρουμε οικονομικά και υπεύθυνα ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών που καλύπτει από την αρχή  ως το τέλος τις ανάγκες των πελατών μας.

Τα έργα μας, με προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και αμοιβή, παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι».

 

Κατασκευή καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων & περιπτέρων εκθέσεων

Στην  Ε & Μ  ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ  αναπτύσσουμε με ενδιαφέρον την κατασκευή καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων βάσει προσεκτικής μελέτης- αξιολόγησης με καλοσχεδιασμένες προτάσεις στηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή του κάθε μας πελάτη. Η άριστη γνώση που έχουμε στα νέα υλικά και η πολυετής εμπειρία μας επάνω στις μεθόδους κατασκευής είναι εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών και εργασιών που προσφέρουμε.

Η ειδικότητά μας στις ολοκληρωμένες προτάσεις – λύσεις με ποιοτικές εφαρμογές εξασφαλίζει τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και των περιπτέρων εκθέσεων.

 

Ειδικές κατασκευές

Διαθέτοντας τεχνογνωσία, άριστη γνώση των υλικών και εμπειρία 50 ετών, σχεδόν σε κάθε είδους κατασκευή, η εταιρεία Ε & Μ  ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ μπορεί να αναλάβει την μελέτη και δημιουργία κάθε είδους κατασκευής, όσο δύσκολη ή ειδική μπορεί να είναι αυτή.

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε οποιαδήποτε είδους κατασκευή από όποιο ή όποια υλικά επιθυμείτε, όσο δύσκολη και να είναι.

Θα κάνουμε και εμείς τις προτάσεις μας βάσει αυτών που ζητάτε, ώστε ο συγκερασμός των επιθυμιών σας και η εμπειρία μας στις κατασκευές να φέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα της κατασκευής που επιθυμείτε.

 


Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 5 - Βύρωνας 16232 - τηλ. / fax: 210 7654807 - 6945412102 - 6907659999 info@daglaras.gr
This Site Created by Stay Global OE