Επιστροφή στην Αρχική
 
Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Η Τεχνική εταιρεία  Ε & Μ  ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ  ειδικεύεται στην σύγχρονη σχεδίαση και εκπόνηση αρχιτεκτονικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών για κάθε είδους :   

* Κτίρια (κατοικίες, κτίρια γραφείων και καταστημάτων, βιομηχανικά κτίρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).
* Ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων.
* Ανακαινίσεις καταστημάτων, οικιών & επαγγελματικών χώρων.                                                              
* Εσωτερικούς χώρους (εμπορικά καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων, εκθεσιακοί χώροιχώροι τέχνης & εκδηλώσεων, γραφεία, χώροι μαζικής εστίασης, κινηματογράφοι).
* Περίπτερα εκθέσεων. 
* Ειδικές κατασκευές πάσης φύσεως.

Διαθέτοντας πολυετή πείρα, πραγματοποιούμε αρχιτεκτονικές μελέτες οι οποίες φροντίζουμε να είναι βασισμένες στην λειτουργικότητα, χρηστικότητα και αισθητική που πρέπει να έχει ο κάθε χώρος ή κτίριο.

Μελετάμε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του περιβάλλοντα χώρου και την τοποθεσία ενός χώρου ή κτιρίου και προτείνουμε ιδέες σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα του, τα υλικά του και τη σχέση του με το περιβάλλον. Με τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής υποστηρίζουμε τις επαγγελματικές ή προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε πελάτη.
Σχεδιάζουμε και ενδιαφερόμαστε για τον κάθε χώρο ή κτίριο έτσι ώστε να είναι λειτουργικά, φιλικά και ανθρώπινα.

 Στόχος μας, είναι να επιτευχθεί αισθητικά άψογο αποτέλεσμα, λαμβάνοντας πάντα  υπόψη την αρτιότητα του κάθε χώρου, κτιρίου ή κατασκευής που μελετούμε και σχεδιάζουμε.

Η Τεχνική εταιρία Ε & Μ  ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ σήμερα αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών και κατασκευής νέου ακινήτου, την οργάνωση και την επίβλεψη του έργου κατασκευής κτιρίων κατοικίας, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και βιομηχανικών κτιρίων.

 


Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 5 - Βύρωνας 16232 - τηλ. / fax: 210 7654807 - 6945412102 - 6907659999 info@daglaras.gr
This Site Created by Stay Global OE